Puslapis 5 iš 10 PirmasPirmas ... 34567 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 41 iki 50 iš 98

Gija: Liambda zondas

  1. #41
    Narys BOSAS avataras
    Įstojimo data
    2006.03.09
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    5.368
    Tinklaraščio įrašai
    13
    Images
    303
    Reputacija
    1


    Na jei skanavot ir matet kad beda su zondu tai vadinasi ji teks ir ziureti.
    Taciau jei tik pagal degancia lempute tai nusprendet tai ......

  2. #42
    crysleris
    Svečias


    po ilgų klajonių, nusprendžiau nuvaryt i servisa... nes siokiu tokiu smulkiu gedimu atsirado po ziemos, kur lyg ir galetum nekreipti demesio, bet vistiek nervas ima, kai jie yra).... tai paziurejo ta lempute degancia....Klaidos kodas kazkas su Catalyst susije, nepamenu jau. su liambda zondu sako viskas gerai (plius sako, jei butu kas blogai su juo, tai ismetimo dujos i leistinas normas netilptu, o ten viskas gerai), ir kaip supratau visa beda ta, kad katalizatoriaus nera (ale kaip daznai buna kai ji ispjauna)... sako nevark, nes brangiai kainuoja, vazinek taip.... vistiek TA [praeisi, nes ismetimas duju normalus, normu nevirsija... o check lempute pries TA galima atjungti ir viskas... tik kad nervoja kai ta lempute dega pastoviai, gali kokio kito gedimo nepastebeti.... su tais katalizatoriais tai nervina. visi vagia kas netingi... cia kaip sakoma, net nuvaziuok masinai duslika virinti, ir gali buti tikras - liksi be katalizatoriaus.

  3. #43
    Zydrius
    Svečias


    Citata Autorius crysleris Žiūrėti skelbimus
    kaip supratau visa beda ta, kad katalizatoriaus nera (ale kaip daznai buna kai ji ispjauna)... sako nevark, nes brangiai kainuoja, vazinek taip.... vistiek TA [praeisi, nes ismetimas duju normalus, normu nevirsija... o check lempute pries TA galima atjungti ir viskas... tik kad nervoja kai ta lempute dega pastoviai, gali kokio kito gedimo nepastebeti.... su tais katalizatoriais tai nervina. visi vagia kas netingi...
    Nesenai isspresta labai panasi problema. Klaida buvo P 0420. Pasiulymai buvo identiski, "vazinek ir nesuk galvos", taciau as labiau uz tvarkinga masina
    Spendimas paprastas: nusiperki pvz. is http://www.minivenas.lt/ katalizatoriu nuo V-uko, jie max nuo 2008 metu, tad stovis tikrai bus geras, kaina 300,- Lt, tad nemanau, kad brangu. Duslita Kaune montuoja kazkokiu universalius, Germanijos gamybos, bet projektas gaunasis viso apie 600,- liten, tikrai neverta.

  4. #44
    Vitalijus 771
    Svečias


    dar viena radau sprendima, kas rusiskai supranta, nors yra ir paveiksliuku: http://minivan.ru/phpBB2/viewtopic.p...FF%EC%E1%E4%E0

  5. #45
    Zydrius
    Svečias


    Citata Autorius Vitalijus 771 Žiūrėti skelbimus
    dar viena radau sprendima, kas rusiskai supranta
    Tie meistravimai nemanau, kad verti demesio + gausis vis vien "kolchozas" ir dar reikes moket litus uz detales gaminamas. Ten pas kolegas is RUS raso, kad ne visada padeda toks "tuning'as". Nebent butu visiskas naudotu katalizatoriu deficitas, tada suprantu, geriau nei "tauzenus" moket uz nauja.

  6. #46
    Narys BOSAS avataras
    Įstojimo data
    2006.03.09
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    5.368
    Tinklaraščio įrašai
    13
    Images
    303
    Reputacija
    1


    Kai katoliko nera padideja garsas salone tas efektas yra visiskai nemalonus vaziuojant su tokia masina. Dedant rezonatoriu situacija siek tiek keiciasi, taciau ne pakankamai tas garsas pakankamai nervina

  7. #47
    Kur aš patekau?
    Įstojimo data
    2011.12.12
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    12
    Reputacija
    1


    Sveiki kolegos klausimas kogero paprastas jums, bet ne man. 2004 metu town country 3.8litro, dega klaida P0032 po diagnostikos meistrai pasake, kad nuejes liambda zondas, bet sako kad nezino kuris, nes tipo gali but du. Ka siulitumet daryt, atjungus akuma checkas neuzgesta, nors kai pirma karta dariau uzgeso, bet po poros dienu vel uzisdege, dega istisai ir ant benzo ir ant duju. Kokie patarimai? pirkt nauja ar is sroto ir pan.

  8. #48
    Moderator Arnas avataras
    Įstojimo data
    2011.03.28
    Vietovė
    Klaipedos raj.
    Įrašai
    2.221
    Images
    34
    Reputacija
    1


    Naujas apie 250 lt ko gero, naudotas manau iki 100 lt . As imciau naudota originala.
    Paskutinį kartą taisė Arnas : 2012.05.07, 12:24
    Daug Chrysler minivenu 2001-2012 m.

  9. #49
    Zydrius
    Svečias


    Citata Autorius saciokas Žiūrėti skelbimus
    2004 metu town country 3.8litro, dega klaida P0032 po diagnostikos meistrai pasake, kad nuejes liambda zondas, bet sako kad nezino kuris, nes tipo gali but du.
    Tikri specialistai ir su normalia programa turi matyti, kaip dirba zondai. Nuvaziuoki pas Roma is Lauromos, pasitvirtinsi 100%.
    O jei zonda reikes vis delto keisti - tikrai originalus devetas yra geriau, nei neaiskios kilmes "naujas".
    P.S. teorija, bendram supratimui: http://www.lbm.lt/lambda_davikliai.htm

  10. #50
    Kur aš patekau?
    Įstojimo data
    2011.12.12
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    12
    Reputacija
    1


    na va siek tiek prasviesejo vaizdas, dekui uz atsakymus. Man vis siulo vaziuot i minivena, kas geriau lauroma ar minivenas?

Rašymo leidimai

  • Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •