Puslapis 6 iš 19 PirmasPirmas ... 4567816 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 51 iki 60 iš 185

Gija: Klausimai del automatines pavaru dezes darbo

  1. #51
    nojka
    Svečias


    Kartais sudunksi.

    Sveiki, kolegos voyageristai,

    kaip manot kas galetu buti jei retsykiais mano automatas sudunksi tokiu zemu ne astriu duktelejimu. Tai pasitaiko gal tris keturi kartus per diena ir labai nereguliariai. Tiksliai negaliu pasakyt ar tai is automato, bet jei tai is automato kas tai galetu buti. Savaitgali meistrai nedirba, ir turiu sekmadini vaziuoti su ja is Vilniaus i Klaipeda ir galvoju ar didelio pavojaus nera. Pirmadieni vesiu pas meistrus - pazadu

    Dodge Caravan 3.3 2001


    P.S. Cia daznai pastebiu kai zmones i klausima atsako "eik i senaji foruma ir skaityk" ar kazka panasaus. Mano kaip naujoko pamastymas butu toks, kad jei jau yra naujas forumas tai gal reiktu cia viska ir kaupti nesvarbu ar apie tai jau rasyta. Kitaip kokia prasme buvo naujintis? Laikai keiciasi ir informacija jau gali buti susenusi, nes daznos temos buna penkiu ir daugiau metu. Cia ne priekaistas, o pamastymas.

    Pagarba sio forumo ikurejams!
    Sekmes!

  2. #52
    Girinis
    Svečias


    Matai..Per tiek metų yra sukaupta nemažai informacijos, kuri jau parašyta ir galima ja naudotis.. Įsivaizduok, kas būtų, jei po savaitės ta pati bėda vėl kam nors atsitiks, po to dar kitam ir t.t. Tad tas kuris žino atsakymą, turės sėdėt ir visiems rašyt tą patį..Jei paskaitęs neradai atsakymo- tai jau kitas klausimas. Bet pradžiai, vis tiek, reiktų perskaityt ir paieškot.

  3. #53
    nojka
    Svečias


    Butum visiskai teisus jei tas pats klausimas butu uzduotas senajame forume, taciau nevisiskai, nes cia yra naujas forumas ir jei net kazkas pasikartos tragedijos nebus

    O ka galvojat apie sudunksejima? :p

  4. #54
    Girinis
    Svečias


    Man nepatinka, kai dunksi. Pagalvojau dabar, kad kartais padunksi ir man. Ir padunksėdavo, ir pas kitus teko pastebėt - kartais stabdant, kartais greitėjant būna..Jei tai būtų pastovu, tada sakyčiau- problema..Dabar, kai nėr jokio ryšio ir pastovumo, tiesiog nebekreipiu dėmesio. Gal vertėtų kreipt, bet metai po metų ir nieko blogo dar..

  5. #55
    ikmukas
    Svečias


    Įjungus atbulinę pavarą ir paspaudus akseleratorių šokinėja pavara. Toks jausmas, kad smūgis gaunasi dėžėje arba variklyje. Ir prietaisų skydelyje smūgio metu pavaros žymėjimo kvadratėlis peršoka į N poto vėl gryžta ant R, ir taip sukiekvienu smūgiu kvadratėlis šokinėja. Lygioje vietoje važiuojant atbuline eiga lėtai smūgių nebūna, bet jei važiuoju ant slidžios dangos, o ypatingai atbulomis į įkalnę tai smūgis seka po smūgio. Į statesne įkalnę atbulomis net nepavysta užvažiuot. Važiuojant į priekį viskas tvarkoje. Pavaros junginėjasi be jokių kaprizų.
    Ką galėtumėt patart?

  6. #56
    ikmukas
    Svečias


    Rastas gedimas, nutrūkę varžtai kurie dėžę prie pagalvės laiko (senos avarijos Kanadoje pasekmė). Gedimas pašalintas, tačiau po kelių savaičių automobilis parodė savo principus. Pasukus raktelį dega visos pavaros bet nėra kvadračiuko kuris rodytu kuri pavara yra įjungta, todėl neleidžia užvesti. Kas galėtų tai įtakoti? Gal yra koks daviklis prie pavarų svirties, kuris parodo kuri pavara įjungta? Ankščiau ši problema karts nuo karto pasirodydavo, bet pastūmus pavarų svirtį papildomai į P padėtį kvadračiukas atsirasdavo. Dabar šis pratimas nepadeda. Ką galėtumėt patart?

  7. #57
    Narys BOSAS avataras
    Įstojimo data
    2006.03.09
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    5.368
    Tinklaraščio įrašai
    13
    Images
    303
    Reputacija
    1


    0 out of 1 members found this post helpful.
    Laidai arba kompas

  8. #58
    zezukas
    Svečias


    APD tepalo keitimas

    Sveiki gal kas galit pasakyti kaip reikia pamatuoti tepal lygi APD aciu

  9. #59
    Zydrius
    Svečias


    Citata Autorius zezukas Žiūrėti skelbimus
    Sveiki gal kas galit pasakyti kaip reikia pamatuoti tepal lygi APD aciu
    Atsakymas yra parasytas, kokius 45 kartus, paskaitinet temose nefasonas
    46 kartas: isitrauki APD tepalo matuokle prie variklio darbines temperaturos ir randi "metkes" hot ribose. Turi but ties maxi riba.

  10. #60
    zezukas
    Svečias


    o masina turi buti uzvesta ar ne aciu

Rašymo leidimai

  • Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •